30 Mart 2013 Cumartesi

Etkileyici Parfümler


Bir parfümün kokusu, kesinlikle etkileyici olmalıdır. Birçok kaliteli marka arasından kendi tenimize ve cildimize en uygun parfümü bulmak, oldukça zor bir olaydır. Çiçekli ve baharatlı parfümlerin hepsini denemek imkansız ama doğru parfümü bulduğumuzda herkesi ve çevremizi kendimize hayran bırakacağımız da bir gerçek ! 




Herkesin tarzına ve yapısına göre farklı parfümler kullanması, güzel bir hava yaratıyor. Bayan parfümlerindeki en son çıkan yeni kokuların baş döndürücü bir etkisi var. Siz de sevgilinizi etkilemek için bunlardan bir tane alabilirsiniz. Parfüm seçimi, görüldüğü gibi yaratmak istediğimiz etkiye göre değişebileceği gibi, mevsimlere göre de değişir. Yaz sıcağında daha hafif kokular tercih edilirken kışın baharatlı kokulara yönelebiliriz.




Bir erkekte beni en çok çeken şey, kullandığı parfümdür. Zaten koku, başlı başına hayatımıza etki eden bir durumdur. Sevdiklerimizi özlediğimiz bile ilk burnumuza gelen koku, onu bize anımsatır. Deneme yaparken bileklerimize sürdüğümüz kokular bizde farklı dururken, hediye olarak aynı parfümü almış olsak bile o koku herkeste aynı durmayabilir. O yüzden babama aldığım parfümle, sevgilime aldığım parfümler başkadır. Ve ikisinin kokusuna da bayılıyorum !

Parfümlerin dayanılmaz cazibesine kendinizi bırakmaya ne dersiniz? Pencereden gelen hoş bir koku, otobüste yanımıza oturan kişinin parfümü gibi şeyler, bize hoş dakikalar yaşatabilir. Kendinize en uygun parfümü bularak, girdiğiniz ortamın en gözde insanı siz olun !




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder