18 Ocak 2013 Cuma

Nivea



Yıllardır cildimizin en yakın dostu olan nivea kremleri yine en büyük yardımcımız olarak yerini alıyor.  Kurumaya başlayan ciltleriniz için iyi bir nemlendirici olan  bu sene 100.  yıllarını kutlayan nivea,   nivea kremleri ile yenilenen ve   daha etkili kremleriyle yanımızda. 

Soğuyan havalarda en çok kullandığımız başlıca şeyler arasında sıralayabiliriz nemlendiricilieri . Örneğin bunlardan kuruyan ve çatlayan ellerimiz için olan özel bir ürün. Belki de nivea nemlendiriciler arasında en başarılı olanı.  Nivea repair and care el kremi içerdiği Calendula yağı ve dexpanthenol sayesinde yoğun formül ü ile cildi anında onarır, rahatlatır, ellerinizdeki çok kuru ve gergin hissi ortadan kaldırır.   Kremi kullandığınız andan itibaren çok kısa bir sürede yumuşacık ellere sahip olursunuz.

Eğer çok amaçlı bir şey denemek isterseniz Nivea body kremleri arasında; hem el hem de vücut için uygulayabileceğiniz bir krem olan klasik nivea soft kremini kullanabilirsiniz. İçerdiği jojoba yağıyla cildi besleyen bu krem, E vitaminiyle cildi korur. Cilt tarafından çabuk emilerek ferah bir his verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder