5 Ocak 2013 Cumartesi

Burberry


Burberry parfüm çok kullanılan, tercih edilen hatta en çok taklit edilen parfüm.  Gerçi orijinal Burberry parfüm kalıcılığı, kokusu bakımından açık ara öne geçse de orijinal olmayan ürünler arasında da çok popüler.

Belki sürekli parfüm değiştiren birisiniz ya da hep aynı kokuyu kullananlardan. Öyle ya da böyle herkesin hayatında en az bir kez Burberry parfüm girmiştir. İşte bu yüzden hala Burberry parfüm çizgisini korumakta.




En bilindik ürünler arasında şüphesiz ki Burberry Classic ve Burberry  Weekend bulunur. Burberry classic; üst nota olarak yeşil elma,  bergamot,  şeftali, kayısı; orta nota olarak yasemin, sedir ve sandal ağacı ve alt nota olarak misk ve vanilya barındıran ve bu karışımlarla da asalet kokabileceğini kanıtlayan bir parfüm.






Burberry Weekend ise her ortamda beğeni toplayabilen ama daha hafif, meyvemsi kokusuyla genelde yaz kokusu gibi bir izlenim uyandırsa da aslında her mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz bir parfüm. Özellikle verdiği canlılık ve ferahlık hissiyle Burberry Weekend çok tercih edilenler arasında.

Burberry Classic ve Burberry Weekend parfümünüzü aynı kokunun deodorantı veya vücut losyonuyla desteklemek isterseniz Burberry Classic deodorantı Burberry Classic vücut losyonunu; Burberry Weekend deodorant ve vücut losyonunu balerin.com da uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder