10 Temmuz 2014 Perşembe

İyi Bir Uyku Çekmek İçin İyi Bir Uyku Seti

Uyku seti, belki de bizi gün sonunda huzurla kucaklamasını beklediğimiz tek şey. Bu sebeple de uyku seti alırken dikkatli ve özenli davranmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu ne demektir? Öncelikle kumaşın kalitesine bakmalıyız örneğin. Uyurken sizi rahatsız etmeyecek, vücudunuzda çeşitli cilt sorunlarına neden olmayacak, kolay temizlenebilir ve de en önemlisi içine girdiğinizde rahat edeceğiniz bir uyku seti seçmek gerçekten de çok önemli bir iş.



Peki alacağınız uyku seti kaliteli mi değil mi ve bunu nasıl anlayabilirsiniz? Örneğin kaliteli bir uyku seti, yıkandığında toplama yapmaz. Bunu kendinize bir ölçüt olarak alabilirsiniz. Bunun yanı sıra elyaf malzeme kullanılmış olan uyku seti modelleri kesinlikle ütülenmemelidir. Ütülendiğinde çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun yanında sağlamlık ve kolay değiştirilebilirlik de tercihinizi etkileyen özellikle olmalıdır.

Tüm bunlara ek olarak dikkat etmeniz gereken bir diğer özellik de kuşkusuz ki üzerindeki motifler ve renklerdir. Uyku seti, ilk olarak yatak odanızın dokusuna ve ruhuna uyum göstermelidir. Tabi yatak odanızın da sizin ruhunuza ve zevkinize hitap ediyor olması önemli. İçine girdiğinizde kendinizi bir yabancı gibi hissetmemeniz ve hem fiziki olarak hem de ruhen size rahatlık sağlayacak motifler, renkler ve kumaşlardan yana tercihler yaptığınızda emin olun uyku kaliteniz fazlasıyla artacaktır ve ertesi güne daha dinç, daha zinde olarak başlayacaksınızdır. 

Birbirinden farklı uyku seti modellerine hemen göz atmak isterseniz de Evidea sitesinde Soley markasının ürünlerini inceleyebilirsiniz.


Umarım faydalı olmuşumdur. Görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder