24 Mart 2014 Pazartesi

En Güzel Elbise Modelleri


En güzel elbise modelleri Moda in Moda'da sizleri bekliyor. En güzel elbise modelleri için mutlaka buraya göz atın. 

19 Mart 2014 Çarşamba

Havuç Yiyin Gözünüz Görsün

Evet arkadaşlar, havuç dendiğinde aklımıza ilk olarak Bugs Bunny geliyorsa bile ikinci sırada gözlerimize olan faydası gelir. Küçüklüğümüzden beri işlenmiştir çünkü büyüklerimizin sözleri. “Havuç ye havuç, göze iyi gelir.” Hangimiz duymadık ki bunu çocukken?



Fakat havucun faydalarını sadece göze indirgemek, hem kendisine hem de yıllarca sıkılmadan izlediğimiz Bugs Bunny’ye büyük haksızlık olur bana kalırsa : ) Çünkü sadece göze değil, örneğin karaciğere de dost bir sebzedir havuç. İçerdiği A vitamini sayesinde karaciğer hücrelerini güçlenmesinde önemli bir rol oynuyor. Tamam, karaciğeri hepimiz kendini yenileyen bir organ olarak biliyoruz  ama bu yenilemenin hızı da bir o kadar önemli. Örneğin başımıza bir kaza gelse ya da havaya öpücük atıp tahtaya vurmamızı gerektirecek herhangi bir şey geldi diyelim ve karaciğerimizin bir kısmı alınmak zorunda kaldı. Tamam kendini yenileyecek bir şekilde, ama gündelik hayatımızda ne kadar havuç yediysek, aslında o hızda yenilenecektir. Tamam sadece havuca bağlı değil yenilenmesi ama, yenilenmeyi hızlandırması da bir o kadar önemli diye düşünüyorum.



Tüm bunların yanı sıra havuç, unutkanlığı ortadan kaldırmada ve cinsel gücü arttırmada da etkilidir. Erken bunamanın önüne geçmesinden tutun, Alzheimer, kalp krizi, deri ve akciğer kanseri gibi hayati risk taşıyan hastalıkların da önüne geçmek için müthiş bir önlem. Bunun yanı sıra gündelik hayatta bizi en sık etkileyen rahatsızlıklardan biri olan baş ağrılarının da önüne geçmede etkili.

Kısaca havuç sadece tavşanlara değil, insanlara da fazlasıyla faydalı… (: Sadece salata malzemesi olarak değil, akşam evde televizyon başındayken bile çerez yermiş gibi kıtır kıtır yiyerek sağlığınızı koruyabilirsini ayrıca, çok zor olmasa gerek.


Kıtırttt. : )

10 Mart 2014 Pazartesi

Yeni Nesil Telefonlar



Yeni nesil telefonlar artık elimiz, kolumuz oldu diyebiliriz. Günlük işlerimizi bile artık bu telefonlar üzerinden yapıyoruz. Mailer atıyoruz, ödevler yapıyoruz, dostlarımızla resim paylaşıyoruz, oyunlar oynuyoruz.
Artık öğretmenler ödevleri okulların kurduğu ve telefonlarla uyumlu sistemler üzerinden alıyor, sınav notlarını oradan açıklıyor. Otobüste, yolda giderken en yakın arkadaşımızdan komik bir video alabiliyoruz. Sosyal paylaşım sitelerinde neler olup bitmiş takip edebiliyoruz.  Sıkıcı trafiği günlük oyun oynama vaktimiz ile değerlendirip sinirden uzak daha güzel vakit geçirebiliyoruz. En güzeli de kitapları e-kitap olarak indirip telefonlardan okuyabiliyoruz.



Telefonlar yani akıllı telefonlar sadece telefon açısından değil, tamamlayıcı olan ürünleri açısından da yenilikler getirdi. Telefonkapakları için neredeyse ayrı bir sektör oldu diyebiliriz. Birbirinden çok farklı rengarenk telefon kapakları bulmak mevcut. Bir tarafı veya 2 tarafı da kapalı olan telefon kılıfları sayesinde telefonlarımız darbelere daha dayanıklı oluyor. 

Özel tasarım telefon kılıfları ise, takı gibi, mücevherler gibi görüntüye çok önem verenler için tasarlanıyor. özel tasarım telefon kılıfları üreten firmalar da satışlardan son derece memnun gözüküyor. Taşlı telefon kapaklarından tutun, altın kaplama telefon kapaklarına kadar geniş bir yelpazede sunulan telefon kapakları sayesinde herkes kendi rengini yansıtıyor. Özel tasarım telefon kılıfları kullananlar telefonlarını masaya koyduklarında diğerlerinin ilgisini çekiyor. Hal böyle olunca artık sadece telefon değil, telefonun tamamlayıcısı olan ürünler de çok ilgi çekiyor.