8 Ekim 2013 Salı

Katliam Gecesi Kanlı Bitti!



You Are Next - Katliam Gecesi filmi geçtiğimiz ay vizyona girdi. Fil'm Hafızası ekibi de filmin ön gösterimi için özel bir organizasyon düzenledi. Ben de bu organizasyona bizzat katıldım.

Fil'm Hafızası, film gösterimlerini sıradanlıktan çıkarıp eğlenceli ve interaktif bir deneyime dönüştüren bir ekip. Bu film için de bir hazırlık yapmışlardı. Beyoğlu Atlas Sineması'na girerken kapıdaki davetli listesinde isim teyidini yaptıranlar, filmin temasına uygun maskelerden alarak salona girdiler. Film başlamadan önce, interaktif bir deneyim yaşandı. Dağıtılan maskelerle birlikte en yaratıcı fotoğrafı çekip #katliamgecesi hastag'i ile Twitter'da paylaşan 10 kişiye kült filmlerin tişörtleri hediye edildi. Hoş bir deneyimdi.

Filme gelince, açıkçası aynı 'Hoş'luktan bahsedemeyeceğim. Senaryo, fazlasıyla yavan ve acelece yazılmış hissiyatı uyandıran bir senaryoydu. Bunun yanında, film bir 'Korku-komedi' türü olmamasına rağmen içinde fazlasıyla komedi unsuru barındırması ile beni hayalkırıklığına uğrattı.

Gidip görmek isteyenler için, film hala vizyonda. Fakat söylemekte yarar var, girift ve son ana kadar şüphe içinde bırakan bir korku filmi beklentisiyle gitmek yanlış olur. Yapacak bir şeyinizin olmadığı bir akşam, vakit doldurmak için tercih edebilirsiniz.

Filmin fragmanı:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder