10 Mayıs 2013 Cuma

Kanvas Tablolarla Evinizde Sanatı Yaşayın


Evlerinizin şık olması ve size gelen misafirlerin dekorasyonunuzu beğenmesi, sizin için oldukça önemlidir. Yapacağınız mobilya seçimleri kadar aksesuarlara ve duvarların renklerine de dikkat edersiniz. Mobilyalarınıza uyumlu renkte duvar kağıdı seçmeniz ya da boya yaptırmanız, bütünlüğü yakalamanıza yardımcı olur. Artık yıkanabilen, silinebilen ve boyanabilen özellikteki duvar kağıtları sayesinde, boya derdiyle uğraşmanıza gerek kalmadı.

Duvar kağıtlarındaki rengarenk desenler, odanızın tüm havasını değiştirecektir. Eskiden açık renk alındığında ‘çabuk kirlenir’ korkusu yaşardınız. Artık istediğiniz tüm açık renkleri, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kirlendiğinde silebilir, renklerinden sıkıldıysanız boyayabilirsiniz. Çok fonksiyonel olan bu duvar kağıtlarını, kendinden yapışkanlı olduğu için basit bir şekilde uygulama şansınız var. Ekstra bir yapıştırıcıya gerek duymayacaksınız.

Duvar kağıtlarınızı ön plana çıkaracak şahane kanvas tabloları, gördünüz mü? Duvar kağıdınızın renklerine uyumlu olan kanvas tabloların, birbirinden farklı ve hoş görünen desenleri var. İstediğiniz manzara resmini ya da sevdiklerinizle olan bir fotoğrafınızın uygulandığı kanvas tablo çalışmalarını, iç mekanınızda yer alan odalarda, istediğiniz bir biçimde kullanabilirsiniz. Kanvas tabloları, sadece kendinize değil, sevdiğiniz eş ve dostlarınıza hediye olarak da satın alabilirsiniz.



Duvarlarınızı, renkli duvar kağıtları ile giydirip, kanvas tablolar ile süslediniz. Şimdi sıra klima da. Klimalarda duvarlarınıza uygulanan, istediğiniz ısıda ortamlar yaratmanıza katkıda bulunan bir araçtır. A sınıfı özellikteki klimalarla, enerji tasarrufu yapabileceğiniz ürünleri, kullanmak çok basittir. Kurulumu da kolayca yapılabilen klimalar, doğa dostudur. Ozon tabakasına zarar vermez.

Tasarım anlamında da şık ve tarz modellerin üretildiği klima sektöründe, fiyatlar da çok caziptir. Klima fiyatları, söz konusu olduğunda diğer yakıtları tercih etmek çok yerinde bir karar olmayacaktır. Hem hijyenik hem de yaz ve kış dönemlerinde kullanılan bu aletler, sizi temizleme derdinden de kurtarır. Yazın yaklaşmaya başladığı şu günlerde, serin bir hava yaratarak, kendinizi daha ferah hissetmenizi sağlar. Kış dönemlerindeyse, ayarlanabilir derecesiyle, odalarınız istediğiniz sıcaklığa kavuşur. Klima fiyatlarındaki bu indirimli fırsatları, kaçırmayın. Yazın kavuran o sıcaklığı, sizi ev ve ofisinizde etkilemesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder