11 Nisan 2013 Perşembe

Çarpıcı Mini Etekler




Yazın o kavurucu sıcaklarının yaklaştığı günlerdeyiz. Pantolonun terleten yapısıyla uğraşmak yerine, eteğin vermiş olduğu rahatlığı tercih etmek, daha kolay değil mi? Her renk ve kumaş türüne sahip birçok etek, sizlerin şıklığını yansıtacaktır. Mini ya da uzun etek gibi boyları değişebilen etek modellerinde, her kadının tarzına hitap eden modeller bulunmaktadır. Kaliteli malzemelerden üretilen etekleri; sadece yazın değil, kışında kullanabilir, sizi zarif gösteren kombinler yapabilirsiniz.

İşte bu sezonun en hit renklerinden üretilmiş olan bir etek. Genç kızları, dinamik ve iddialı gösterecek olan bu etek, günlük şıklığınızın bir parçası olmaya aday görünüyor. Beden ölçülerinize göre bulabileceğiniz eteğin farklı renk ve kesimleri, birçok büyük markanın tasarımcıları tarafından uygulanmıştır. Üzerine giyeceğiniz tişört ya da tuniklerle, harika görünebilirsiniz. Uygun fiyatlı olan bu etekleri; hem kendiniz için satın alabilir, hem de sevdiğiniz kız arkadaşlarınız ya da kardeşinize hediye edebilirsiniz.




Stiletto topuklu ayakkabı, zarif bir gömlek ve güzel bir etekle; her türlü özel davete çok rahat bir biçimde katılabilirsiniz. Yüksek bel, dantel işlemeli olan bu etek, tek başına bile yeterince iddialı bir parçadır. Yeni çıkan bu etek modelleri içinde yer alan eteklerle, tarzınızı konuşturacaksınız. Birkaç sade takıyla kombin yapabileceğiniz etekler, sizi çok çekici gösterecektir. Her beden ölçüsü bulunan etek modellerinden bir tane edinip, kendinizi şımartın. Çünkü siz buna değersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder