29 Eylül 2012 Cumartesi

Parfüm mü Deodorant mı?



Hepimiz hoş kokmak isteriz. Dışarıya çıktığımızda insanlar üzerinde bir etki bırakmak için türlü yollara başvururuz. Bunlardan biri de kokudur. Seçtiğimiz kokuların bizi yansıttığını düşünürüz ve öyledir de. Günümüze baktığımızda sayısız koku çeşidi var. Ayrıca, sadece koku çeşitleri değil bir de sayısız ürün var. Bunlardan en çok tercih edilen parfüm ve deodoranttır. Bazılarımız parfümü tercih ederken bazılarımızın da favorisi deodoranttır.



Sadece kadınların ilgi alanı olmayan bu konu erkekler arasında da popülerdir. Parfümü ya da deodorantı seçenler türlü sebepler öne sürerek tercihlerini gerçekleştiriyor. Mesela, parfümün daha çok tende kalma özelliği vardır. Bundan dolayı parfümü tercih edenlerin sayısı çok fazladır. Ancak, ter kokusu için deodorantı tercih edenlerin sayısı da az değil. 



İnsanlar günlük modlarına göre parfümü ya da deodorantı seçiyorlar. Ama koku bakımından parfüm daha etkili olduğu için parfüm genel tercih olarak görülüyor. Genellikle kadınların parfüm tercih ettiği düşünülür ama erkekler de çoğunlukla parfümden yanadır. Erkekler odunsu kokuları tercih ederken, kadınlar daha çok çiçek kokularını tercih ediyorlar.




Peki, senin tercihin ne?



25 Eylül 2012 Salı

Taksim 3 Apples apart otel



İstanbul yüzlerce yıllık tarihiyle harika bir masal kenti, muhteşem manzarası, huzur ve mutluluk veren atmosferiyle canlı, yaşayan bir mucize. Şehrin eğlence, alışveriş, kültür sanat merkezlerine çok yakın iki oteli ve bir rezidansıyla, Three Apples sizleri konuk etmeye hazır.  


Three Apples Taksim Suites, Taksim meydanına iki dakika yürüme mesafesinde, ulaşımı kolay ve merkezde olmasına rağmen bölgenin karmaşasından ve gürültüsünden etkilenmeyen, mahalle kültürünü koruyabilmiş Tarlabaşı’nda bulunmakta. 13 suiti olan Taksim Suites, üç farklı seçenek sunmakta: Bosphorus Suite muhteşem İstanbul manzarasına sahip suit odaları, oturma odası ve iki cephe balkonuyla oldukça lüks bir seçim. İstanbul Suit’ler balkon, Taksim Suit’ler ise bahçe seçenekleriyle zevkle dekore edilmiş daireler.

Three Apples Taksim Residence, Taksim meydanına ve metroya 7 dakika yürüme mesafesinde. Üç farklı oda seçeneği ve 17 daire var. Gold Suit 80 m2 alanı, çok geniş salonu, yemek alanı, iki yatak odası geniş balkonları ve iki banyosuyla oldukça konforlu. 40 m2 büyüklüğündeki Silver Suit’lerde ise cadde veya arka bahçe, normal balkon ya da Fransız balkon seçenekleri bulunmakta. Bronze Suitler ise benzer seçeneklere sahip olup studio şeklinde düzenlenmiştir. 

Three Apples Elmadağ Residence, hem Taksim’deki eğlence, kültür ve sanat merkezlerine, hem de şehrin alışveriş merkezi olan Şişli ve Nişantaşı’na yakın, Harbiye’de bulunmaktadır. Rezidansta yer alan 35 m2’lik 9 suitte de, günün ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış ayrı bir yatak odası ve yaşam alanı bulunmaktadır. 

Tüm odalarda tam donanımlı mutfak, LCD TV, DVD oynatıcı, ücretsiz kablosuz internet ve klima bulunmaktadır. Three Apples müşterilerine 24 saat concierge hizmeti, ücretli havaalanı transferi ile kuru temizleme, çamaşırhane, temizlik  hizmetleri sunmaktadır. 

İstanbul’un keyifli sokaklarında yürüyüp işlerinizi halledip alışverişinizi yaptıktan, müzelere, konserlere gittikten sonra konforlu Three Apples dairlerinden birinde kahvenizi ya da şarabınızı yudumlayın, sevdiklerinizle İstanbul’un güzelliklerini paylaşın, bir masalın içinde yaşamanın verdiği mutlulukla kendinize harika anlar ve anılar hediye edin, şimdiden hoşgeldiniz..

7 Eylül 2012 Cuma

Çiçek Kokulu Parfümler

Bildiğiniz gibi parfümler kokularıyla insanları etkilemekte ve bazı hazlar yaratmaktadır. Ayrıca, parfümlerin dindirici özellikleri vardır. İşte, bugünkü konumuz bununla ilgili. Hangi çiçeklerin hangi özelliği olduğunu göreceğiz. Belki sizin de favorileriniz bunlardan biridir.
Parfümün lavanta kokulu ise size sakinlik verir ve uyku düzenini arttırır.

Portakal çiçeği dikkatinizi arttırarak daha fazla konsantre olmanızı sağlar.

Turunç çiçeği olan bir parfüm kokusuyla sizin günlük hayattaki performansınızı arttırır.

Mimoza çiçeği özlü bir parfmü tercih ederseniz ben yapabilirim, bunu başarabilirim duygusunuz verir.