13 Ağustos 2012 Pazartesi

Parfüm nasıl sıkılır?


Parfüm, günlük hayatta kullanmaktan vazgeçemediklerimiz arasında bulunuyor. Parfüm seçmenin de incelikleri var tabi ancak bu konudan daha sonraki yazılarımızda bahsedeceğim. Bugün gündemimizi parfümün nasıl kullanılacağı oluşturuyor.

Parfüm, kötü kokuları kapatmak için kullanılan bir araç değil. Aksine kişilerin beyinlerindeki koku merkezlerine gönderdiği sinyallerle farklı algılar yaratmak, iyi hissetmek ve elbette güzel kokmak için üretilmiş bir kozmetik ürünü. Kötü kokuların üstüne sıktığınız parfümler, bu kokuların daha hızlı yayılmasına sebep olur.

Parfüm nasıl sıkılır?


Parfüm sıkmadan önce cildinizin temiz olduğuna emin olun. Çünkü gözenekleri açık bir cilde sıktğınız parfüm, daha kalıcı olacaktır. Bilekler, kulak arkaları, boynun sağ ve sol tarafları olarak sıralayabileceğimiz bölgeler, parfümün kokuyu en fazla yaydığı yerlere olarak sıralanabilir.

Bayan parfüm


Kıyafetlerinizin üzerinden parfüm sıkmak çok doğru bir davranış olmayabilir. Eğer ikinci bir kere daha giyme durumunuz olacaksa, sıktığınız parfüm hoş kokular bırakmayabilir. Ayrıca, giysilerinizin ömrünü de kısaltır.

Parfüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder