28 Ağustos 2012 Salı

Erkek parfüm blogu

Biz burada parfümle ilgili genel bilgiler veriyoruz ama erkek okuyucularımız için özel bir araştırma yaptım ve erkek parfümleri ile ilgili bir blog buldum. Yeni parfümlerden tutun, parfümlerin nasıl kullanılacağına dair oldukça yararlı bilgiler veren bu blogu, kadın okuyucular da takip edebilirler :)

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Calvin Klein Contradiction

Efsane parfümler arasında yerini almışlardan biri de Contradiction. 1998'de piyasaya çıkmış olmasına rağmen önemini ve yerini hala koruyabilen nadir parfümlerden biri.

Calvin Klein Contradiction

22 Ağustos 2012 Çarşamba

16 Ağustos 2012 Perşembe

Bu parfüme bayılacaksınız!

Deneniz mi bilmiyorum ancak denemediyseniz, çok şey kaçırıyorsunuz demektir! Yves Rocher Evidence parfüm, şimdiye kadar kullandığım en güzel parfümlerden.

Evidence 

15 Ağustos 2012 Çarşamba

Sahte parfüm nasıl anlaşılır?

Sahte parfüm furyası aldı başını gidiyor. Hem sağlığı tehdit ediyor, hem de gereksiz yere harcadığımız paralarla bütçelerimizi sarsıyor bu sahte parfümler. Sahte parfümler, içerisinde kullanılan maddeler kesin olarak bilinmediği için alerjik reaksiyonlara daha fazla giriyorlar, kokuları daha uçucu oluyor ve daha çabuk bitiyorlar. Gerçek parfüm ile sahte parfümü ayırt etmek de aslında hiç zor değil. Mutlaka dikkat etmelisiniz.

Sahte parfüme dikkat edin

14 Ağustos 2012 Salı

Parfüm notası nedir?

Hep duyduğumuz parfüm notaları nedir acaba? Alt nota, orta nota ve üst nota olarak isimlendirilen parfümle ilgili bu terimler ne anlama geliyor?

Parfüm notaları

13 Ağustos 2012 Pazartesi

Doğru Makyajla Genç Görünüm Elde Edin!


İlerleyen ve artan rakamlara karşı genç kalmak mümkün! Sayıları bir tarafa bırakın ve ayna karşısına geçin. Kaç yaşınızdasınız? Kendinizi hissettiğiniz ve görmek istediğiniz yaşta olduğunuzu biliyorsunuz. Rakamların oluşturduğu göz yanılsamasına karşı koyun ve yapacağınız birkaç küçük uygulama ile makyaj ile istediğiniz yaşta görünün.

Makyaj

Parfüm nasıl sıkılır?


Parfüm, günlük hayatta kullanmaktan vazgeçemediklerimiz arasında bulunuyor. Parfüm seçmenin de incelikleri var tabi ancak bu konudan daha sonraki yazılarımızda bahsedeceğim. Bugün gündemimizi parfümün nasıl kullanılacağı oluşturuyor.

Parfüm, kötü kokuları kapatmak için kullanılan bir araç değil. Aksine kişilerin beyinlerindeki koku merkezlerine gönderdiği sinyallerle farklı algılar yaratmak, iyi hissetmek ve elbette güzel kokmak için üretilmiş bir kozmetik ürünü. Kötü kokuların üstüne sıktığınız parfümler, bu kokuların daha hızlı yayılmasına sebep olur.

Parfüm nasıl sıkılır?


Parfüm sıkmadan önce cildinizin temiz olduğuna emin olun. Çünkü gözenekleri açık bir cilde sıktğınız parfüm, daha kalıcı olacaktır. Bilekler, kulak arkaları, boynun sağ ve sol tarafları olarak sıralayabileceğimiz bölgeler, parfümün kokuyu en fazla yaydığı yerlere olarak sıralanabilir.

Bayan parfüm


Kıyafetlerinizin üzerinden parfüm sıkmak çok doğru bir davranış olmayabilir. Eğer ikinci bir kere daha giyme durumunuz olacaksa, sıktığınız parfüm hoş kokular bırakmayabilir. Ayrıca, giysilerinizin ömrünü de kısaltır.

Parfüm

Güzel Olmak İçin

Güzel olmanın ilk adımı güzel kokmaktır. Kadın erkek hiç fark etmez, kimse yanında kötü kokan birini istemez. Bu yüzden mutlaka nasıl koktuğumuza dikkat etmeliyiz. Ancak kendime uygun parfüm bulamıyorum diyenler üzülmesin, her türlü parfümü buradan birlikte seçeceğiz. Farklı parfümler ve fiyatları hakkında her türlü bilgiyi alabileceğiniz blog, bundan sonraki en büyük yardımcınız olacak.

Parfüm

Bayan parfüm

En iyi parfümler