27 Ocak 2014 Pazartesi

Uyumlu Giyinebilmek

Hayatımızdaki en önemli şeylerden biriside tabi ki kıyafetimizin bize olan uyumudur. Uyumlu giyinebilmeyi her insan kolaylıkla beceremez. Bu birazda insanın içinde olması gereken, sanırım genlerden gelen bir durumdur. Bir mağazaya girdiğinde kendisine en çok yakışacak ürünü tek bakışta görüp seçebilenler ile mağazada sabahlasa yine de kendisine bir şey yakıştıramayan insanlar vardır. Belki zamanla eğitim ve zevklerinin gelişmesiyle, her insan biraz da olsa giyimine dikkat etmeye başlar. Ama bu konuda yetenekli olmak her zaman çok önemlidir. Bu yeteneğini geliştiren insanlar, zamanla kıyafeti taşımasını da becerirler. Özellikle her kıyafeti taşımak kolay değildir.
 Özel günlerde giyilen o ihtişamlı elbise ve abiye modellerini taşımak her kadının becerebileceği bir iş değildir. Erkekler açısından durum biraz daha kolay gibi gözükse de, takım elbisenin her erkeğe yakışmadığı hepimizin bildiği bir gerçek. Özellikle erkeklerin takım elbise seçerken bedenlerine uygun takım elbiseleri seçememeleri yüzünden, tüm şıklıklarını yitirmektedirler. Bunun yanı sıra abiye renkleri seçerken çok dikkatsiz davranılmakta olduğunu görebiliyoruz. Her rengin her insanı yakışmadığını ve yakışmayacağını bilmek gerekiyor. Kendimize yakışacak kıyafeti bulmak kadar önemli olan bir diğer şeyde kendi rengimizi bilmek. Her insanın bazı renkleri vardır ve bazen çok sevdiğiniz bir renk size hiç yakışmayabilir. Onun için bir kıyafet seçerken çok dikkat etmeniz gerekir. Çünkü bir kıyafet sizi çok şık yapabileceği gibi şıklığınızı kaybetmenize de sebep olabilir

21 Ocak 2014 Salı

DÜĞÜNE ABİYE

Bu sabah hafta sonu eşimle gidecek olduğumuz bir düğün için kendime abiye bulma telaşına düşmüştüm. En hızlı yol olacağını düşündüğüm için aklımda bir abiye modeli olması için blogları taranmaya başladım. Karşıma çıkan bloglardan birinde çok güzel bir abiye elbise buldum. Kırmızının tonunu ve omuzlarının üzerinden başlayıp göğüs altına kadar inen altın sarısı işlemeler hasta oldum.


Ayrıca bu abiyenin kemeri çok hoşuma gitti. Abiyenin tamamına bayıldım desem yeridir aslında. Abiyeyi giyen mankenin saçının topuz olmuş olması belkide elbiseyi daha kötü göstermiş ama bu abiye bu mankenden daha fazlasını hak ediyor. Şimdi asıl mesele ben bu abiyeyi çok beğendim ve nasıl bulabilirim hiç bilmiyorum.

14 Ocak 2014 Salı

En Şık Gece

Büyük beden abiye modelleri bulmak oldukça zor. Hem güzel hem modern ve moda hem de uygun fiyatlı büyük beden abiye modelleri neredeyse hiç bir yerde yok. Neredeyse diyorum çünkü Abiyefon bu konuda biz büyük beden hanımları da unutmuyor ve yardımımıza koşuyor. Sezonun popüler modelleri ve en beğenilen kesimlerini büyük beden elbise modellerine uygulayan Abiyefon, herkesin memnun olması için elinden geleni yapıyor.



Birbirinden güzel ürünler ile herkesin beğenisini kazanan abiyefon, her yaştan büyük beden kadınlara,  standart beden kadınlara tesettürlü kadınlara, herkese hitap ediyor. Büyük beden gece elbisesi modelleri için en ideal seçenekleri önünüze koyan Abiyefon, sadece bir tık uzağınızda. Geçen sene bir arkadaşımın düğünü vardı. Düğüne eğlence katmak için biz en yakın arkadaşları nedimeleri olacaktık. Nedimeler olarak hepimizin aynı kıyafeti giymesi gerekiyordu fakat beğendiğimiz gece elbisesi modellerinin hiç biri bana olmuyordu. Bir model beğenip aynısını bana diktirmeye karar vermiştik ki Abiyefon ile tanıştık. Abiyefon'da hepimizin beğendiği elbiselerin büyük beden seçenekleri de mevcuttu.



Bu güzel siteden en güzel büyük beden abiye gece elbisesi modelini seçtik ve hepimiz satın aldık. Model hem oldukça şıktı hem de her çeşit bedenden biz nedimelerin üzerine şıp diye oturuyordu. Hepimiz Abiyefon'dan oldukça memnun kaldık. O günden beri tüm kıyafetlerimi Aiyefon'dan satın alıyorum. Aradığım her şey; abiye gece elbisesi, abiye ayakkabı, çanta modelleri hepsi Abiyefon'da!

3 Ocak 2014 Cuma

Alerji Tedavisi


Bahar alerjisi günlük yaşamınızda oldukça rahatsızlık verebilecek bir hastalık. Her hangi bir belirti ya da şikayetiniz var ise uzman bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin. 

2 Ocak 2014 Perşembe

En Şık Abiye Modelleri

Günlük hayatta zaman zaman önemli yerlere davet ediliriz. Bu yerler düğün, nişan, kokteyl, açılış, söz, balo, sünnet töreni gibi özel yerler olabilir. Bu yerlere gittiğinizde üzerinize giydiğiniz kıyafetler de önem kazanır. Genellikle bu tarz yerlerde abiye kıyafet tercih edilir. Bu kıyafetler sizi özel kılar. Günlük hayatta giydiğiniz kıyafetlerin dışında bu günlerde giydikleriniz son derece dikkat çekicidir. Pul işlemeli, transparan detaylı, dantelli kıyafetler ile gecenin en şıkı siz olursunuz. Saç ve makyajınızı da yaptırdıktan sonra artık geceye hazır hale gelirsiniz.



Bir düğüne davet edildiğinizde beyaz dışında bir renk giymelisiniz. Çünkü beyaz o gece geline ait bir renktir. Abiye elbise seçerken beden ölçülerinize de son derece dikkat etmelisiniz. Eğer boyunuz kısaysa mini bir abiye tercih etmelisiniz.

Eğer straplez bir elbise tercih edecekseniz o zaman saçlarınızı açık bırakmalısınız. Çanta tercihinizi de doğru yapmanız çok önemli. Eğer kıyafetinizin içerisinde kendinizi iyi hissetmezseniz gün boyunca mutsuz olursunuz.



Akşam dışarı çıktığınızda sıradan bir kıyafet giymek gelmez içinizden. Gece gezmelerine en uygun kıyafet transparan ve dantel detaylı elbiselerdir. Siyahın gizemli duruşu her kadını cezbeder. Eğer siz de gizemli görünmek istiyorsanız siyah bir elbise tercih edebilirsiniz. Abiye elbise seçerken online alışveriş sitelerinden de faydalanabilirsiniz. Online alışveriş son derece pratiktir. Evinizde otururken yapacağınız alışveriş sonucunda satın aldığınız ürünler kapınıza kadar gelir. Eğer abiye kıyafet almak istiyor fakat bir türlü alamıyorsanız o zaman çözüm basit. Hemen bir online alışveriş sitesine girin ve tüm modelleri inceleyin. Yüzlerce markayı bir arada bulabileceğiniz bu siteler sayesinde her zaman siz kazançlı çıkacaksınız. Bu sebeple online alışverişten vazgeçmemelisiniz. Size konforu ve pratikliği birlikte sunan bu siteler aynı zamanda zaman bakımından da karlı çıkmanızı sağlıyor. Katıldığınız davetlerin en şıkı olmak için hemen bir online alışveriş sitesine tıklayın.