28 Kasım 2013 Perşembe

Kış Yaklaşıyor


Kış aylarının yaklaşması ile kızak modelleri de mağazalarda yerini aldı. Kızak modelleri arasından bütçenize ve ihtiyacınıza yönelik bir modeli tercih edebilirsiniz. Kızak modellerinin güvenlik sistemlerine de mutlaka dikkat etmelisiniz. 

5 Kasım 2013 Salı

O Ses Türkiye Opera Sahnesi

Bu günlerde herkes O Ses Türkiye'ya katılan opera sanatçısını konuşuyor. Bir opera sanatçısının müzik yarışmasına katılması gayet doğal, buraya kadar her şey normal. Asıl ilginç olan bu kişinin Zonguldak'ta bir lokantada çalışıyor olması. Mükemmel bir sese sahip olan Hasan tüm jüri üyelerinden tam not aldı. Yoğun istek üzerine bir şarkı daha seslendiren Hasan gecenin yıldızı oldu.

          

O Ses Türkiye'ye katılan yarışmacılardan bazıları keşfedilmemiş bir sese sahip. Ses insanı en derinden etkileyen şeydir belki de. Muhteşem bir sese sahip olan Hasan, hem mutevazi tavırlarıyla hem izleyenleri hem de jüri üyelerini etkiledi.

Bir jüri üyesini seçmesi gereken Hasan, Athena grubunun solisti Gökhan'ı seçti. Hadise ise şarkı boyunca son derece suskundu. Bunun sebebini açıklayan Hadise, yakın bir arkadaşının 'Caruso' adlı aryayı çok sevdiğini ve 3 yıl önce o arkadaşını son gördüğünde bu aryanın çaldığını söyledi. Bu hikayeyi anlattığında hem Hasan'ın hem de Hadise'nin gözleri dolu dolu oldu. Ekran başındaki pek çok kişinin de duygulandığına eminim.