12 Eylül 2013 Perşembe

Temiz Evler

Geçen hafta bir arkadaşımın tavsiyesi ile online bir alışveriş sitesinden H2O Mop X5 buharlı temizleyici aldım. H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi kullanmaya başladığımdan beri gerçek temizlik neymiş anladım. H2O Mop X5 buharlı temizleyici ile her yeri temizlemek çok kolay ve çok hijyenik. Değişebilen başlıkları ile her yeri farklı ve temiz bir başlık ile temizlemek mümkün. H2O Mop X5 buharlı temizleyicinin değişebilen başlıklarını temizleyip tekrar kullanabiliyorsunuz ve bu işlem oldukça basit olmakla birlikte kısa sürüyor.

Buharlı Temizleyici


H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi her yüzeyde rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz. Döşemeler, mobilyalar, halılar hatta giysilerinizi bile H2O Mop X5 buharlı temizleyici ile temizleyebilirsiniz. Ben geçen gün evimde bulunan orta sehpa ve zigonlarımı bile H2O Mop X5 buharlı temizleyici ile temizledim. Sehpaların hiç olmadığı kadar temiz görünüyorlar. Üstelik sehpaların yüzeyinde hiç bir çizik oluşmadı. H2O Mop X5 buharlı temizleyici suyun gücünü kullanarak çeşitli hızlarda buhar çıkışı yapar.

Sehpa


Temizliğinin etkin gücü buhardan gelmektedir. Sıcak buhar evlerinizde bulunan mikroplardan kesin olarak kurtulmanızı sağlayacaktır. H2O Mop X5 buharlı temizleyici buhar yani dolayısı ile su sayesinde çalıştığı için başka bir etken maddeye ihtiyaç duymaz. Herhangi bir kimyasal kullanmadığı için çevre dostudur. H2O Mop X5 buharlı temizleyici sayesinde diğer temizlik ürünlerine para vermek zorunda kalmıyorsunuz. Aile bütçesine de katkıda bulunmuş oluyorsunuz.