25 Haziran 2013 Salı

Gümüş Kolye Tasarımları Çok Konuşalacak

Sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri de sürekli üzerinde taşıyabileceği, gördükçe sizi hatırlatacak kolye ve yüzüklerdir. Üstelik sevdiklerinizi mutlu etmek için bütçenizden çok fazla fedakarlık yapmanıza gerek de yok. Altın kolyelerin elbette tüm kadınlar için ayrı bir cezp ediciliği var fakat gümüş kolyeler arasında da en az altın kolyeler kadar sevilen ve altın kolyeler kadar şık tasarımları bulunan gümüş kolye modelleri mevcut.

Şans Fil Kolye


Bir birinden güzel gümüş kolye modelleri arasından en beğendiğinizi seçip sevdiklerinize hediye edebilir ya da kendinize bir iyilik yapıp kendiniz için bir model seçebilirsiniz. Gümüş yüzük ve kolyelerin tasarım ve model çeşitliliği açısından altın yüzük ve kolyelerden aşağı kalır yanı yok. En az altın modeller kadar sevilen, popüler modeller mevcut hem de çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Kiraz Yüzük


Mortakı’da bir birinden güzel gümüş kolye ve gümüş yüzük modellerini bulabilirsiniz. Ön plana çıkan modeller arasında; doğu esintileri taşıyan değişik tasarımı ile Şans Fil Kolye. 925 ayar gümüş olan Şans Fil kolye, 25 mm genişliğe, 45 mm uzunluğa sahiptir. Toplumumuzda fillerin bereket, bolluk ve şans getirdiği inanışını da hesaba katarsak Şans Fil Kolye hediye olarak da kendiniz için de mükemmel bir seçim.
Gümüş yüzükler arasında ise Kiraz Yüzük modeli sevimli tasarımı ile dikkat çekiyor.

20 Haziran 2013 Perşembe

Reklamcı Doğulmaz, Olunur

"Reklamcı doğulmaz, olunur" anlayışı ile size hem vizyon katıyor hem de yaratıcılığınızı nasıl kullanacağınızı ve nasıl iyi bir reklamcı olup, kariyer yapacağınızı gösteriyor IBS  reklamcılık eğitimi.